Välkommen tillbaka!

Vi inleder årets första höstmånad oktober med att hälsa en kär gammal kollega, Peter Augustsson välkommen tillbaka till DataCom.

Unknown

För dom som inte känner dig, vem är Peter?

- Jag är en väldigt aktiv person som har svårt att sitta still. På höst och vinter är jag tränare för ett innebandylag, P12. Om sommaren försöker jag att spendera så mycket tid som möjligt i min sommarstuga med diverse byggprojekt, renoveringar och fiske. Jag har länge sprungit mycket, våren 2019 orkade dock inte mina knän med längre och jag började istället med cykling.

Cykling har med tiden övergått ifrån att bara vara motion till att bli ett stort intresse. Min senaste investering är en aktiv "trainer" som jag kan koppla till datorn och träna med virtuellt hemma.

Du är ju nätverksexpert, vad har du för utbildning i botten?

- När det gäller utbildningar så har jag en hel del Windows-utbildningar i botten. Något som jag dock fortfarande har verklig nytta av är de utbildningar jag gått inom projektledning och ITIL. Annars har det varit, och blir många nätverksutbildningar då det är mitt specifika kompetensområde.

Om en ande gav dig tre önskningar, vad skulle du önska dig då?

1. Att jag och min familj alltid får vara friska, lite fånigt kanske men får man önska så gäller det att ta i.

2. Oändlig tur.

3. Bättre minne, om jag hade kunnat uppgraderat det så hade jag gjort det för länge sedan.

Favoritmat?

- Svår fråga – är det specifika maträtter eller är det mer generellt?

Jag gillar utländsk mat, Thai, Vietnam, Turkiet och Mexico. Ska vi specificera det noggrannare måste jag nog säga falukorv i ugn och finsk leverlåda.

Vad ville du bli när du var liten?

Jag är fortfarande liten, men när jag var riktigt ung ville jag bli hockeyproffs. När verkligheten slog till, någonstans i högstadiet ville jag istället jobba som tekniker inom ljud och ljus. Teoretisk är det faktiskt det jag gör idag med fiber, våglängdsoptik och trådlösa nät.

10/2/2020

Kontakta oss

Genom att skicka ansökan så godkänner jag att Datacom får hantera mina personuppgifter.