Head of Sales

Vi söker Head of Sales till DataCom i Stockholm

Head of Sales

Om rollen

Som Head of Sales på DataCom har du fullt ansvar för verksamhetens försäljningsavdelning. Med en central roll i organisationen ansvarar du för såväl operativt som strategiskt taktiskt försäljningsarbete. Som person är du entreprenöriell, prestigelös och vill bidra till att utveckla vår verksamhet och ditt team.  

  • Självklart tycker du själv om att sälja och identifiera nya affärsmöjligheter. 
  • Du är en del av ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vi söker

Vi söker dig med tidigare ledarerfarenhet och som har en kommersiell bakgrund från tjänsteområdet IT-infrastruktur/Cloud. Personliga egenskaper som värdesätts är att du är prestigelös, strukturerad, lösnings- och resultatorienterad.

Vi erbjuder

Det här är en mycket spännande möjlighet för dig som vill arbeta i ett snabbväxande och lönsamt IT-bolag som under en lång tid skapat sig ett mycket gott renommé på marknaden. 

Du erbjuds dig en attraktiv och stimulerande arbetsplats med mycket skratt och högt i tak. En företagskultur med stark gemenskap och fokus på anställdas välmående och personliga utveckling. På DataCom jobbar man tillsammans mot ett och samma mål oavsett roll. Prestigelöshet är något som genomsyrar hela företaget. Att alltid göra det lilla extra för kunder och kollegor är något som faller naturligt för alla på DataCom.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar DataCom med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

jobb@datacom.se

Kontakta oss

Genom att skicka ansökan så godkänner jag att Datacom får hantera mina personuppgifter.