Vilka är Datacom?

Sedan starten 1989 har DataComs ambition varit att i egen regi producera och leverera innovativa IT-tjänster som på ett kostnadseffektivt sätt ger våra kunder rätt förutsättningar att arbeta smartare, säkrare och grönare.

Tjänsterna uppfyller alla krav på säkerhet och tillgänglighet som man bör ställa på affärskritisk IT. 

Vi är det lokala alternativet för dig som söker en partner som tar ett personligt ansvar för att er IT-infrastruktur fungerar dygnet runt, årets alla dagar. Från användarsupport och lösningar i molnet till fullt outsourcat driftsansvar.

Med erfaren och kompetent personal introducerar vi gärna digitaliseringens möjligheter för dig och ditt företag, men självklart finns vi också där när ni behöver hjälp.


arbeta säkert, smart, grönt, skalbart och enkelt.

Vi är sedan 2013 medlemmar i Based in Sweden vilket innebär att vi kan erbjuda säker datalagring i Sverige med skydd av svensk grundlag.

Som ett led i vårt kvalitetsarbete arbetar vi i enlighet med ISO/IEC 27001, Information Security Management System (ISMS), och är i processen att certifiera oss mot denna standard. Datacom arbetar strukturerat genom att använda ITIL i sina processer.

Vår ledning

Mario Hellqvist mario.hellqvist@datacom.se 08-442 13 03 VD
Robert Carenfelt robert.carenfelt@datacom.se 08-442 13 00 Head of Operations
Fredrik Hedlund fredrik.hedlund@datacom.se 08-442 13 00 Försäljning
Jörgen Hellström jorgen.hellstrom@datacom.se 08-442 13 09 Konsult
Tony Jonsson tony.jonsson@datacom.se 08-442 13 10 Servicedesk
Mikael Biberg mikael.biberg@datacom.se 08-442 13 04 Ekonomi
Kontakta oss

Kontakta oss

Genom att skicka ansökan så godkänner jag att Datacom får hantera mina personuppgifter.

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok