Account Manager

I ditt arbete som Account Manager kommer du primärt att arbeta med uppsökande försäljning av DataComs hela portfölj av tjänster och lösningar mot kunder i Storstockholm.

Account Manager

Vi söker nu en Account Manager som huvudsakligen kommer att ansvara för kundtillväxt 

Om rollen
I ditt arbete som Account Manager kommer du primärt att arbeta med uppsökande försäljning av DataComs hela portfölj av tjänster och lösningar mot kunder i Storstockholm. 

Du arbetar med att skapa och identifiera nya affärsmöjligheter och driver hela försäljningsprocessen. När du behöver finns både Pre-sales och Technical Account Managers till ditt förfogande. Din uppgift blir att se, och förstå kundens behov och därefter omsätta det till lösningar och affärer. 

Vi söker
Vi söker dig som har minst fem års tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, varav minst tre års erfarenhet av lösningsförsäljning. Du har med fördel sålt tjänster inom infra/IT-drift eller liknande.

Du trivs med att arbeta proaktivt och uppsökande och kan snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och förstå dess behov. 

Grundläggande krav för tjänsten är att du har mycket god förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på svenska och engelska.

Personliga egenskaper som värdesätts är att du är förtroendeingivande, strukturerad, lösningsorienterad och drivs av att skapa och utveckla långsiktiga affärer. 

Vi erbjuder
Det här är en möjlighet för dig som vill arbeta inom ett snabbväxande företag där man under lång tid skapat sig ett mycket gott renommé på marknaden. Du får möjlighet till personlig utveckling och får arbeta i ett teknikdrivet bolag som hela tiden ligger i framkant när det kommer till att erbjuda kunderna nya lösningar.

Ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta robert.carenfelt@datacom.se Tillträde omgående/efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.


jobb@datacom.se

Kontakta oss

Genom att skicka ansökan så godkänner jag att Datacom får hantera mina personuppgifter.